Hanneke's ovenschotel witlof speciaal
Ingredienten: (4 pers.):
4 ons gehakt
1 ons rauwe boerenham
1 pakje slankie geraspte kaas
1 banaan
1 pond witlof
3 eetlepels turkse vlees/viskruiden
zout
1 pakje aardappel puree
melk
Bereiding:
Rul de gehakt en als ze op de helft gaar is de turkse kruiden erbij, daarna de heel fijn gesneden witlof en even mee roerbakken tot de witlof beetgaar is dan de bijna helft van de geraspte kaas erdoor. Doe dit in een vuurvaste schaal. Maak de aardappelpuree zoals het op het pakje staat. Snijdt de banaan in dunne plakjes over de gehakt witlof en doe daarna de aardappelpuree erover. Alles even gladstrijken en de rest van de geraspte kaas erover. Doe dit ongeveer 15/20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Als de kaas een beetje gaat verkleuren is het goed.
Receptnummer: 3282 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Hanneke
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept