Jacqueline's duiveltjesvlees
Ingredienten: (4 pers.):
1 kilo hamlappen
2 grote uien
2 teentjes knoflook
1 zakje nassi kruiden
flinke scheut zoete ketjap
scheutje olie
peper
zout
theelepel sambal
ketoembar
djahé djintan
bamboe sate
flinke scheut ketjup
Bereiding:
snij de hamlappen in kleine blokjes en bak dit goed bruin, laat het vervolgens in het vergiet uitlekken en snij de uien in stukjes en bak die samen met de uitgeperste knoflook. doe vervolgens het vlees er weer bij en de overige ingrediénten. laat het vervolgens even lekker doorsudderen (niet te lang) serveer dit met rijst en pindasaus en kroepoek
Receptnummer: 3065 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: jacqueline
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept