Spaanse aardappelomelet van ine
Ingredienten: (3 pers.):
1 zakje aardappelommelet mix
(silvo)
1 ui 4 eetl. (olijf)olie
450 gr. voorgekookte krieltjes
(schijfjes of dobbelsteentjes)
125 gr chorizo
6 eieren
1/2 dl melk
Bereiding:
Ui snipperen.Worst in blokjes snijden. Eieren en melk in 2 min schuimig kloppen.De mix erdoor roeren. Olie verhitten en aardappelen ca. 4 min. bakken.Ui en worst erbij doen en even meebakken. Eimengsel over de aardappels gieten. Pan afdekken en op laag vuur ommelet in ca. 12 min. laten stollen tot de bovenkant bijna droog is. Eventueel ommelet op een deksel keren en nog 2 min. doorwarmen. Lekker met een frisse gemengde salade.
Receptnummer: 4897 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: ine keuzink
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept