Shephards Pie (Herders taart) van Kaz's keuken
Ingredienten: (4 pers.):
Zakje Aardappelpuree
500 gr. h/h gehakt
tl tijm
Gyros kruiden
4 el ketchup
1 Ui
bakje Champignons
Zakje geraspte kaas
Blokje Boullion (klein)
Warm water +/- 0,1 dl
Bereiding:
Braad het gehakt rul en bak de gesneden champignons en ui mee. Voeg tijdens het braden de gyros naar smaak toe. Daarna de boullion (in warm water gemengd) toevoegen aan het gehakt mengsel. Dan de 4 eetlepels ketchup en de theelepel tijm en dat geheel een tijdje op een zacht vuurtje laten sudderen.
Ondertussen de aardappelpuree bereiden. Als de puree klaar is ook hier gyros naar smaak toevoegen.
Ovenschotel invetten met boter en dan het gehaktmengsel onderin leggen.
De puree gaat hierboven op en dat wordt afgedekt met de geraspte kaas. Het gerecht gaat in de oven tot de kaas goed gesmolten (goudbruin) is.
Receptnummer: 1619 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: KAZs Keuken
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept