Wageningen's pasta met kaasfondusaus
Ingredienten: (3 pers.):
1 pak (400gr) kaasfondu
1 grote ui
1 grote teen knoflook
250gr champignons
125gr spekblokjes
1 t-lepel sambal
peper
nootmuskaat
Bereiding:
Men neme een braadpan en gooien daar een in grof gesneden ui en de spekblokjes in. Even de boel laten fruiten/bakken. Vervolgens knoflook en sambal toevoegen. Daarna kan de in dik gesneden champignons in de pan gemikt worden en in +/- 4 min. gaar bakken. Pak kaasfondu in de pan leeg knijpen en het geheeltje al roerend opwarmen. Naar smaak peper en nootmuskaat toevoegen. Dit kan gegeten worden met alle soorten pasta's
Receptnummer: 7626 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
GEEN zout geruiken ivm de spekblokjes en de kaasfondu. Zonder de spekblokjes wordt dit recept vegetarisch.

Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept