Ri@'s pindakaasrolletjes
Ingredienten: (4 pers.):
10 dunne sneetjes witbrood
pindakaas
10 plakjes bacon
Bereiding:
de korstjes van het brood snijden en de sneetjes met een deegroller een beetje plat rollen. elk sneetje dik besmeren met pindakaas, oprollen en in 4 stukjes snijden. de plakjes bacon halveren en de stukjes nog een keer in de lengte nog eens halveren. elk baconreepje op een stukje bood wikkelen en vastzetten met een prikker. de rolletjes op een bakblik leggen en onde de grill in de oven krokant bakken, 5 minuten aan elke kant.
Receptnummer: 10714 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
natuurlijk ook lekke als boterham, dus niet opgerold, maar gewoon de bacon op de met pindakaas besmeerde boterham "plakken" en dan onde de gill zetten, kijk maar wat je ermee doet.
hou je van pittig, doe je ook nog sambal op de pindakaas voordat je de boterhammen oprolt.
pas natuurlijk wel op met zout, bacon is redelijk zout en pindakaas is ook niet altijd flauw.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept