JosÚ's Griekse kaasflappen (Tir˛pita)
Ingredienten: (4 pers.):
4 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
ca. 200 gram Feta
peper en zout naar smaak
paprikapoeder
1 eetlepel verse geknipte peterselie
eetlepel olijfolie.
Bereiding:
Prak in een kom de feta korrelig en roer er de kruiden (+ peper en zout) aan toe. Verdeel dit mengsel over de 4 plakjes bladerdeeg en vouw ze zo dicht dat ze een driehoek vormen. Druk de randen (na die eerst natgemaakt te hebben met wat water) goed dicht met een vork. Bestrijk ze met de olijfolie. Bak ze in 25 minuten op 220 graden gaar.
Receptnummer: 6649 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jos
Opmerking:
Lekker als snack. Maar ook als bijv. lunch met een knapperige salade.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept