Sophie's kipfiletragout
Ingredienten: (4 pers.):
100 gr rookspek in blokjes
1 el olie
4 kipfilets in reepjes
1 grote ui
1 rode paprika in kleine stukjes
2 el bloem
1 dl rode wijn, 1 el grove mosterd
250 ml koksroom (Coberco)
200 gr kastanjechampignons
zout, peper, peterselie
Bereiding:
Bak het spek uit in een braadpan. Doe de olie erbij en bak hierin de kipreepjes lekker bruin. Roerbak de ui en de paprika mee. Bestrooi het geheel met de bloem, en blijf goed roeren. Blussen met de wijn en de koksroom. Voeg de champignons (in plakjes) en de mosterd toe, en verwarm het geheel gedurende 10 minuten. Breng het gerecht op smaak met peper en zout, en bestrooi het gerecht met peterselie.
Receptnummer: 4088 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Sophie Cremers
Opmerking:
Lekker met gekookte peultjes, worteltjes, maiskolfjes en rijst
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept