Broccolischotel met noten en brie van Lydia
Ingredienten: (4 pers.):
400 g broccolli
100 g walnoten
400 g pasta (penne of fusilli)
zout en versgemalen peper
1 eetl. olijfolie
300g brie
1 eetl. tijm
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel de broccoli in roosjes en de stronkjes in plakjes. Halveer de walnoten. Kook de pasta in ruim water met zout en olijfolie volgens gebruiksaanwijzing beetgaar en laat goed uitlekken. Kook intussen de broccoli 3 minuten. Giet deze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken. Schep de pasta in een ovenschaal. Maal er peper over en verdeel er broccoli, reepjes brie, tijm en walnoten over. Zet het gerecht 15 minuten in het midden van de oven totdat het warm is en de brie licht gesmolten is.
Receptnummer: 6216 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Lydia
Opmerking:
De brie kan vervangen worden door camembert en in plaats van tijm kan ook provencaalse kruiden worden gebruikt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept