Esther's makkelijke tomaat/zalmtaart
Ingredienten: (4 pers.):
1 blik zalm (418 gr)
3 eieren
2 dl. gezeefde tomaat
1 1/4 dl creme fraiche
1 el. fijngesneden dille
zout/ versgemalen peper
6 plakjes diepvries bladerdeeg
1 el. paneermeel
1 eidooier
4 lente uitjes
75 gr. geraspte jong belegen
taartvorm (ingevet)
Bereiding:
verwarm de oven op 200 graden. maak de zalm schoon en verdeel deze in stukjes. klop de eieren los met de tomaat, creme fraiche en dille. breng het op smaak met de zout en peper. bekleed de vorm met de bladerdeeg. prik met een vork gaatjes in de bodem, bestrooi deze erna met de paneermeel. verdeel de ui en de zalm over de bodem, schenk het eimengsel eroverheen. strooi hierover de kaas taart in midden van oven bakken (30-40 min.)
Receptnummer: 2882 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: esther
Opmerking:
echt makkelijk en weer eens iets anders!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept