Elly's tagliatelle met kalfsvlees, wijn en room
Ingredienten: (4 pers.):
500 g kalfsoester in smalle reepjes
bloem
gekruid met zout en peper
60 g boter
1 ui in ringen
1.25 dl droge witte wijn
3-4 el runder of kippenbouillon
1.75 dl slagroom
600 g verse tagliatelle
parmesaanse kaas
Bereiding:
Reepjes kalfsvlees door de bloem halen. Smelt de boter. Bak het vlees bruin en haal het uit de pan. Bak de ui in 8 10 min. Goudbruin en glazig. Giet de wijn erbij en laat op een hoog vuur inkoken en voeg het vlees toe als de saus de goede dikte heeft. Kook intussen de tagliatelle. Roer 1 el parmesaanse kaas door de saus. Schep de saus over de pasta.
Receptnummer: 10107 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept