Nieuws   Zoeken 

Miriam's gestoofde kabbeljauw
Ingredienten: (2 pers.):
ongeveer 2 ons kabeljauwfilets per persoon
iets meer dan een half pakje roomboter
wat zout
beetje water
kruimige aardappels
mosterd
Bereiding:
Aardappels koken zoals je gewent bent. De vis schoonspoelen onder de kraan en controleren of alle graten eruit zijn. In een pan met een bodem water wat zout en de roomboter op het vuur zetten en zodra het kookt helemaal laag op het sudderpitje met een sudderplaatje eronder. Als de vis gaar is eruit scheppen met een schuimspaan en de boter iets binden met allesbinder. Dan de vis erin terug doen en nog even lekker laten stoven. Op het bord naar smaak met wat mosterd en een aardappeltje. Simpel maar verukkelijk.
Receptnummer: 10008 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Ik eet altijd veel vis en geen groente, puur omdat ik de vis een verwennerij vind, maar het smaakt natuurlijk heerlijk met sla, bietjes of worteltjes.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept