Nieuws   Zoeken 

Ri@'s Leidse salade
Ingredienten: (4 pers.):
5 korte stengels bleekselderij
300 gram boeren Leidse kaas
2 eetlepels maïsolie
1 eetlepel citroensap
zout, peper
1 theelepel suiker
2 eetlepels fijngehakte peterselie
Bereiding:
was de stengels bleekselderij en ontdoe ze van draden. snij de bleekselderij en de kaas in smalle reepjes. maak een sausje van de olie, het citoensap, het zout, de peper en de suiker. vemeng de saus met de peteselie, de nleekselderij en de kaas en schep het geheel goed door elkaar.
Receptnummer: 10016 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
uit een folder van het Nederlands Zuivelbureau van een paar jaar geleden.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept