Nieuws   Zoeken 

Sonja's risotto met bospaddestoelen en rivierkreeftjes
Ingredienten: (2 pers.):
150 gram risotto confunghi rijst van lassie
1 bakje gemengde bospaddestoelen a 150 gram
1 pakje rivierkreeftjes a 125 gram
bakje cherrytomaatjes (250 gram)
klontje boter
eventueel parmezaanse kaas
Bereiding:
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ondertussen de paddestoelen snijden en aanfruiten in wat olie. De cherrytomaatjes halveren. Als de rijst klaar is de paddestoelen, tomaat en rivierkreeftjes toevoegen en het klontje boter erbij. Dit goed doorroeren en dan 5 minuten laten staan. De vis en tomaatjes zijn dan warm. Op een bord scheppen en naar believen de kaas erover strooien. Eet smakelijk.
Receptnummer: 10081 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Ik heb dit al regelmatig gemaakt met garnalen, surimi of kip. Nu waren de rivierkreeftjes in de aanbieding. Kortom de andere 3 varianten waren al zalig dus dit kan ook niet missen. Ik eet dit vanavond.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept