Nieuws   Zoeken 

jan's gambaschotel
Ingredienten: (6 pers.):
3 zakken Gamba’s
1 pak kabeljauwfilet (beiden bij de aldi)
1 hele sere stengel in stukken snijden
2 gember
2 laos
5 djeroet peroet blad
2 rode pepers
2 eetlepels koenjit
5 kleine uien
3 teentjes knoflook
2 paprika’s 1 rood en een geel
2 ons peultjes
2 tomaten
Bereiding:
Uien en knoflook fruiten in wat hete olie. Pepers fijnsnijden en erbij doen en even omroeren. Garnalen en peulen toevoegen en 10 minuten laten braden. Dan alles erbij doen behalve de kabeljauwfilet en omroeren. Dan laten sudderen. Als laatste de kabeljauw erbij doen en nog even laten sudderen.
Receptnummer: 10083 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Serveren met rijst en roergebakken groenten.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept