Nieuws   Zoeken 

Paula's gevulde ciabatta slakken
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak mix voor wit brood of ciabatta (aldi)
100 gr ham
100 gr salami
100 gr geraspte kaas
kruidenkaas (aldi)
olijven
fetakaas
1 ui
zout
(olijf)olie
Bereiding:
Bereidt het deeg zoals op de verpakking is aangegeven voor ciabattabrood. Als het deeg helemaal klaar is met rijzen kun je beginnen met vullen. Snij het deeg in 12 gelijke stukken. Rol ieder stuk heel dun uit. Leg op het deeg naar keuze wat ham, kaas en uien of salami en kruidenkaas. Of voor de liefhebber een aantal olijven met wat feta. Rol het deeg op en rol het dan nog eens op zodat een slakje ontstaat (de vorm van een koffiekoek). Leg de broodjes op een bakblik en strooi er wat zout en een beetje olie overheen. Bak de broodjes zoals is aangegeven op de verpakking en eet smakelijk!!!
Receptnummer: 10181 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min.
Opmerking:
Met de vulling kun je natuurlijk eindeloos blijven varieren. Ik leg op de broodjes met olijven nog een olijf boven op het broodje, zodat je weet wat erin zit.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept