Nieuws   Zoeken 

Harry's spaghetti Carboursara
Ingredienten: (4 pers.):
1 groot pakje Boursin (ail-herbes)
1 pak spaghetti
2 ons ontbijtspek
3 eieren
2 teentjes knoflook
peper, olijfolie
Bereiding:
Spaghetti beetgaar koken. Eieren loskloppen, flink peper toevoegen. Knoflook uitpersen in een scheutje olijfolie en even aanfruiten. Ontbijtspek in reepjes snijden, aan knoflookolie toevoegen en uitbakken. De Boursin fijnprakken en goed door de afgegoten (nog warme) spaghetti roeren. Eimengsel bij spek doen en, steeds met een vork roerend, laten stollen. Maar niet aan laten bakken. Eimengsel bij spaghetti doen en goed doorroeren.
Receptnummer: 10183 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Lekker er bij : komkommer (in blokjes of schijfjes) met een beetje mayonaise en peper. Of kerstomaatjes, een half uur in de oven met een beetje olijfolie en balsamico.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept