Nieuws   Zoeken 

Harriette's cajunmosselen
Ingredienten: (4 pers.):
4 kg mosselen
1 ui
1 knoflook
1 rode paprika
2 eetl zonnebloem olie
1 blikje tomaten puree(68 gr)
2 theel kajunkruiden
peper en zout
Bereiding:
was de mosselen. fruit de ui en de knoflook en de paprika in de olie. voeg de tomaten puree de cajunkruiden de mosselen en het peper en zout naar smaak toe. kook de mosselen met het deksel op de pan ca 5 min totdat alle schelpen open staan. schep tussentyds eenmaal om . de mosselen die dicht blijven gooi je weg.
Receptnummer: 10250 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
heerlijk zo uit het vuistje met stokbrood en een dipsausje(liefst een pittigesaus)
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept