Nieuws   Zoeken 

Karin's doppertjes-ovenschotel
Ingredienten: (4 pers.):
500 gram rundergehakt
250 gram champignons
1 ui
1 kleine prei
1 groot blik doperwten
1 blik geconcentreerde champignonsoep
aardappelschijfjes of aardappelpuree
evt. geraspte kaas
Bereiding:
het gehakt aanbraden, ui, champignons, en prei snipperen en erbij bakken.
Mengsel in een ovenschaal overbrengen, doperwten uit laten lekken en over het gehaktmengsel aanbrengen. Dan de geconcentreerde soep over de doperwten aanbrengen en het geheel afdekken met de aardappelschijfjes of puree. Evt. de kaas erover en 20 min in de oven op 225 graden
Receptnummer: 1032 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Karin Louwers
Opmerking:
Voor de echte doperwtjes liefhebber
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept