Nieuws   Zoeken 

Luxe aspergesaus van Agnes
Ingredienten: (2 pers.):
1 zakje Hollandaisesaus (Knorr)
2 tl citroensap
200 gr. asperges (blik)
0,75 dl room
4 el bieslook (vers)
8 el kaas (parmenzaanse)
Bereiding:
Laat de asperges goed uitlekken. Maak de hollandaisesaus volgens de instructie op het pakje. Voeg de room toe zodra de saus kookt. Breng de saus op smaak met het citroensap, zout en bieslook. Verwarm de asperges in de saus. Serveer deze saus over een groene pasta en strooi hier wat Parmenzaanse kaas over en als je het lekker vind wat Pesto Genovese erdoor.
Receptnummer: 1035 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Agnes
Opmerking:
Deze saus is heerlijk over de pasta bij de zalmpakketjes
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept