Nieuws   Zoeken 

Arry's garnalencurry
Ingredienten: (2 pers.):
1 bakje jumbogarnalen of cocktailgarnalen
1 ui
1 klein blikje cocosmelk
scheutje olie
1 el milde currypasta van Patak's
klein blikje perzik
zout/peper
evt. 1 tl suiker
Bereiding:
Fruit de ui in de olie, voeg de curry toe en laat dit even bakken. Voeg dan de cocosmelk en de kruiden toe. Op het laatst de garnalen en perzikschijfjes erdoor roeren en door en door warm laten worden.
Receptnummer: 10350 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 6 min.
Opmerking:
Heerlijk bij een Indiase maaltijd met rijst, naan, salade en evt. nog een vleesgerecht als kofta curry. Dat kun je je gasten voorzetten!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept