Nieuws   Zoeken 

Patricia's kipfilet met ei en boursin
Ingredienten: (4 pers.):
kipfilet (+/- 350 gram)
boursin (grote verpakking)
ei (3 stuks)
peper, zout en paprikapoeder
Bereiding:
Verwarm de over voor tot +/- 200 graden.
snij de kipfilet in stukjes, doe er wat peper, zout en paprikapoeder naar smaak op en bak het gaar.
Kluts ondertussen de eieren los en kluts daar ook de boursin doorheen.
Doe de stukjes kip in een overschaal (niet te diep) en giet daar de geklutste ei met boursin overheen. Schaal in de oven, circa 15 minuten - af en toe goed kijken of het ei goed is gestold ook aan de onderkant!! (is afhankelijk van de diepte van de overnschaal, soms duurt het korter dan 15 minuten en soms langer)
Receptnummer: 1036 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Patricia
Opmerking:
Met wat salade en rijst of gebakken aardappelen, heerlijk!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept