Nieuws   Zoeken 

Lasagne met groentesaus van Sabine
Ingredienten: (4 pers.):
1 ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, gesnipperd
3 el. olijfolie
400 gr. macaronigroenten
1 pot (600 gr) pastasaus traditionele (Heinz)
1 blikje maïs (300 gr)
2,5 dl. melk
1 zakje witte saus
150 gr. geraspte oude kaas
1 pak lasagnebladen (Hongi)
3 el. pijnboompitten
Bereiding:
Oven voorverwarmen op 200 graden. Fruit de ui met de knoflook in de hete olie in ca. 5 min. goudbruin. Bak de macaronigroenten 10 min. mee. Voeg de pastasaus en de uitgelekte maïs toe en schep alles goed om. Breng de melk met de witte saus mix al roerende aan de kook en roer de kaas erdoor. Schep een laagje groentesaus in een ovenvaste schaal en dek het af met de lasagnebladen. Maak zo lagen totdat alle saus en lasagnebladen zijn opgebruikt. Eindig met lasagnebladen. Schenk de kaassaus hier over en bestrooi met de pijnboompitten. Bak de lasagne in een voorverwarmde oven in ca. 35 min. mooi lichtbruin. Lekker met een groene salade.
Receptnummer: 10360 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 60 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept