Nieuws   Zoeken 

Mousy's kabeljauwfilet met mosterdsaus
Ingredienten: (2 pers.):
1 dik stuk kabeljauwfilet 300 gram
2 limoentjes of 1 citoen
0,5visbouillontablet (saus)
2 eetl. creme fraiche (saus)
1 eetl. maizena (saus)
1 eetl mosterd (saus)
zout en peper (saus)
dille
Bereiding:
snijd de fisfilet in 2 gelijke stukken en leg in een schaal.Pers een limoentje uit en besprenkel hiermee de vis. Laat de vis gaar worden, afgedekt in 4-5 min op 500 Watt. Schenk het uitgelopen visnat in een maatbeker en laat de vis afgedekt enkele min nagaren. Maak intussen de saus: Vul het visnat met water aan tot 1 dl. verkruimel het halve bouillontablet erboven en roer de creme fraiche erdoor. De maizena met 2 eetl. water losroeren en roer dit door de saus. Verhit de saus onafgedekt ca 1 min 700 watt. Roer de mosterd door de saus en verhit dit nog even onafgedekt enkele seconden op 700 watt. Breng de saus op smaak met zout en peper. Lepel de saus op de borden en leg de vis erin. Garneer met limoen of citroen.
Receptnummer: 10405 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Dit is een magnetron recept maar is ook goed zonder magnetron te maken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept