Nieuws   Zoeken 

Karen's ijs met speculaasroom en warme kersen
Ingredienten: (4 pers.):
1 pot ontpitte kersen (AH)
1/2 eetl aardappelzetmeel
1/2flesje finesse ( bleu band )
voor op Klop
1 zakje vanille suiker
3 speculaasjes
8 bolletjes ijs
Bereiding:
Kersen met vocht aan de kook brengen. Aardappelmeel losroeren met 1eetl water dan door de kersenvocht roeren tot het vocht bind. Vocht ca 1 minuut doorkoken, daarna vanhet vuur afhalen. Finesse met vanillesuiker stijfkloppen. Speculaas verkruimelen en door de finesse scheppen. Ys over 4 borden verdelen. Warme kersen ernaast scheppen en garneren met speculaas room.
Receptnummer: 10435 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
dit is een heerlijk recept voor sinterklaas avond
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept