Nieuws   Zoeken 

Sarabethje's bloemkool simpel maar net een tikkeltje anders
Ingredienten: (3 pers.):
400g varkensstoofvlees, of varkenslapjes in kleine stukjes
snijden
1 bloemkool
aardappelen 6stuks
cajun kruiden mexicaanse kruiden peper zout verse kruiden
kerrie saus
eventueel potje slagroom
Bereiding:
Aardappelen schillen koken en opbakken. Bloemkool schoon maken in kleine stukjes verdelen en beetgaar koken. Varkensvlees in kleine stukjes snijden. Ui fijn snijden daarin je vlees bakken en kruiden daarna de bloemkool stukjes bijvoegen. Kerriesaus maken deze over de bloemkool en het vlees doen en nog wat laten sudderen.
Receptnummer: 10507 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
De kerrie saus kan ook vervangen worden door een kaassaus.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept