Ingeborg's champignons a la creme (magnetron) |
Ingredienten: (2 pers.):
500 gr champignons in plakjes
1 el olie
1 el peterselie (vers of gedroogd)
1 el bouillonpoeder
1/2 pakje roomculinair
beetje allesbinder
evt. beetje zout
| Bereiding:
kook de champignons samen met olie, peterselie en bouillonpoeder in 5 min. beetgaar op 750 watt.
voeg de room toe en roer dit goed door elkaar.
dan nog 1,5 min. op 750 watt.
evt. binden met allesbinder.
|
Receptnummer: 1052 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: ingeborg |
Opmerking: lekker bij brood, toast en als basis voor saus (iets water toevoegen) |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |