Cisca's zalmbrood
Ingredienten: (4 pers.):
1 heel melk wit horizontaal gesneden
(dus lange boterhammen)
1 groot blik zalm
1 pot yogonaise
4 eieren,hard gekookt
peper en zout
aromat
klein potje peen en erwtjes
aromat
augurk
Bereiding:
Vermeng de uitgelekte en van graten ontdane zalm
met 1/2 pot yogonaise. Prak de uitgelekte peen en erwtjes erdoor. Prak 2 eieren erdoor en maak op smaak met peper, zout en aromat.
Verwijder de korsten van het brood.
Smeer de eerste boterham in met het zalmmengsel.
Bouw zo het brood op en eindig met een "kale" boterham.
Glazuur nu het brood met de rest van de yogonaise
leg hier de in plakjes gesneden (2) eieren op en eventueel wat schijfjes augurk
Receptnummer: 1053 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: cisca
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept