Nieuws   Zoeken 

Cisca's macaroni di mama
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr. macaroni
500 gr. rundergehakt
1 grote ui gesnipperd
1 bos lente uitjes in ringetjes
2 paprika's rood-groen in kleine blokjes
250 gr. kastanje champignons
750 ml tomatenbasis (kan uit fles)
italiaanse kruiden
geraspte kaas
olie om in te bakken
Bereiding:
Verhit de olie en fruit de ui hierin aan.
Voeg de paprika's, lente-ui toe en bak dit kort aan. Voeg het gehakt toe en bak dit rul.
Voeg dan de in schijfjes gesneden champignons toe.
Voeg de tomatenbasis en italiaanse kruiden (naar smaak) toe.
Kook de macaroni volgens gebruiksaanwijzing gaar.
Schep de saus erdoor en geef de kaas er apart bij
Receptnummer: 1054 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: cisca
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept