Nieuws   Zoeken 

Toast/Stokbrood smeerseltjes van Patries
Ingredienten: (1 pers.):
Let op onderstaande ingredienten
zijn voor verschillende hapjes,
zie bereiding!!
100 gram crème-paté
100 gram filet américain
peper en aroma
paar plakken cornedbeef
kant en klare eiersalade
100 gram cornedbeef
mespunt mosterd op
2 eetlepels mayonaise
wat peper
eetlepel witte port
paté
scheut witte port
Bereiding:
Vermeng 100 gram crème-paté met 100 gram filet américain. Het is voor bij een glaasje, dus kruid het maar wat extra met peper en aroma. Prak met een vork een paar plakken cornedbeef helemaal los (gaat gemakkelijk). Meng het vlees door kant en klare eiersalade. Neem 100 gram cornedbeef en doe daar een mespunt mosterd op. Verder 2 eetlepels mayonaise en wat peper. Tot slot een eetlepel witte port. Prak dit alles goed door elkaar en proef nog even na. Als de cornedbeef echt heel fijn geprakt is, kunt u dit lekkere mengsel met de spuitzak op toast overbrengen. Neem een fijne soort paté en roer daar een scheut witte port door. Dit wat slappere mengsel leent zich bij uitstek voor de spuitzak!
Receptnummer: 10636 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 5 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept