Nieuws   Zoeken 

Mieke's komkommer met komijnekaas
Ingredienten: (4 pers.):
Bakje champignons
ui
rode paprika
evt 50 gram ontbijtspek
olie of boter
teentje knoflook
2 takjes selderij
2 komkommers
250 gram komijnekaas (stukje)
2 el maizena
2dl melk
1 ei
zout en peper
Bereiding:
Ui (en evt spek) in braadpan lichtbruin bakken. Champignons en paprika meebakken tot vocht verdampt is. Knoflook erbij.
Boven kom kaas raspen, fijngeknipte selderij erbij Maizena, ei en melk erdoor kloppen tot glad mengsel
Op LAAG vuur door groente roeren. Even laten binden, niet koken. Evt zout en peper erdoor.
Van vuur nemen.
Komkommers schillen en 2x in de lengte halveren. ( dan evt in hapklare stukken snijden) Zout en peper erover. In ovenschaal leggen. groenten erover. Boven in oven op 200 graden ong. 25 -30 min bakken
Receptnummer: 1067 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Mieke Schuitemaker
Opmerking:
Heerlijk met ( bruin) stokbrood en salade, bij pasta of rijst
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept