Nieuws   Zoeken 

Margreet's perzik tulband pudding
Ingredienten: (8 pers.):
1 blik perziken
water ong 6etl
gelantinepoeder 15gr
50 cc slagroom
1thl suiker
Bereiding:
laat de perziken uitlekken en vang de siroop op maak een gladde puree van de perziken. meng de gelantine met water. laat de gelantine au-bain-marie smelten en voeg het toe aan de puree en vermeng het goed.giet het mengsel in een tulband vorm en laat de pudding opstijven. als hij stijf is zet je de vorm een paar sec in warm water, en draai hen daarna om op een schaal . in het kuiltje de slagroom doen en versieren met wat stukjes perzik.
Receptnummer: 10670 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
de tulband wel nat maken voor dat je de pudding erin giet
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept