Nieuws   Zoeken 

Sabine's vleestorentje
Ingredienten: (4 pers.):
half ons rookvlees
4 ons(gepeperde) kipfilet
oude geraspte kaas
1 ons ham
blikje champignonsoep (Campbell)
0.8l creme fraiche.
Bereiding:
het nat gemaakte rookvlees nemen, en daarop de kipfilet leggen. daarboven op weer de ham. de ham bedekken met de kaas. dit een kwartier in de oven op 200 graden. dan het blikje champignonsoep vermengen met de creme fraiche. dan het geheel nog 30 minuutjes in de oven.
Receptnummer: 10711 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
lekker met puree, doperwten en tuttifrutti. en het mooie is dat u de rest van de maaltijd kan maken terwijl dit in de oven staat
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept