Nieuws   Zoeken 

Ri@'s gegratineerde venkel met feta
Ingredienten: (2 pers.):
2 venkelknollen
olijfolie
1 theelepel citroenschil
2 eetlepels bladpeterselie
50 gram feta
Bereiding:
maak de venkelknollen schoon en snij ze in 8 stukken. verhit een scheut olijfolie in een pan en smoor daarin de venkel totdat deze beetgaar is. verwarm de oven voor op 200° C. schep de citroenschil en fijngehakte peterselie erdoor. doe de venkel in een ovenschaal en strooi hier de verkruimelde feta overheen. zet 20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
Receptnummer: 10779 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
van een kalender gehaald,
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept