Nieuws   Zoeken 

Maxime's gehaktballetjes in kerriesaus
Ingredienten: (4 pers.):
500 gram half om gehakt
4 eieren
1 zakje kerriesaus
3 uien
rijst
Bereiding:
Gehakt kruiden met o.a. kerrie, zout, peper, italiaanse kruiden, enz.
Kleine balletjes van draaien en in koekepan goudbruin bakken.
Ondertussen de eieren hard koken en de uien in ringen glazig aanbraden.
In andere, hoge pan kerriesaus doen, de gehaktballetjes even droogdeppen zodat er niet al te veel braadvet aan blijft en bij de kerriesaus gooien, eieren in partjes snijden, en de eieren bij de kerriesaus doen. Dit gerecht is erg lekker met rijst.
Eventueel meer kerrie bij de saus voor de liefhebbers.
Receptnummer: 1087 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Maxime van den Bogaard
Opmerking:
Vooral kinderen vinden dit erg lekker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept