Nieuws   Zoeken 

Sarabethjes penne met met prei en ham ( volgens een belgisch boekje)
Ingredienten: (4 pers.):
4 preiwitten
400g penne
1 blokje tuinkruiden ( waar je de penne in kookt)
3 hardgekookte eieren
25 cl room
kerriepoeder of paprikapoeder
nootje boter
150 gr gemalen kaas
250 gr ham
Bereiding:
- 200g ham in reepjes snijden -4 preiwitten in ringetjes snijden en 10 minuten stomen. -400g penne koken in zoutwater -oven voorverwarmen op 200 graden -ovenschaal invetten -3 eieren koken pellen en hakken Eerst de penne afgieten daarna een nootje boter en prei erdoor mengen. Kruiden met peper en zout. Dan in de geboterde ovenschaal scheppen er ham en de eieren over heen doen. Klop 25cl room los met een koffielepel kerrie of parika peoder en dat bij de pasta schenken. Dan de gemalen kaas erover heen doen en gedurend 15 min in de oven
Receptnummer: 10939 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Dit recept heb ik helaas niet zelf uitgevonden maar kwam ik tegen in een belgisch blad maar ik heb het wel gemaakt en het is heel lekker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept