Nieuws   Zoeken 

marieke's spinazietaart
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak spinazie 450 gram
1 ui
1 ons ham in dobbelsteentjes
1,5 ons geraspte kaas naar keuze
2 eieren
50 ml slagroom
1 pak bladerdeeg
2 el olie
Bereiding:
Neem een springvorm en smeer deze even in met wat boter. Bekleed de springvorm met bladerdeeg tot aan de rand.
Doe olie in de pan en fruit de ui glazig. Roerbak de van tevoren ontdooide en uitgelekte spinazie tot ze droog is. Voeg de ham toe en laat deze even meebakken tot ze goed warm is. Haal de pan van het vuur en roer de geraspte kaas er doorheen. Doe alles in de met bladerdeeg beklede springvorm. klop de eieren met de slagroom en giet dit mengsel over de spinazie. 30 Minuten in de oven op 180 graden (electrische oven). KLAAR!!!
Receptnummer: 1094 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: marieke deinum
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept