Nieuws   Zoeken 

Thaleia's rauwkost dip
Ingredienten: (4 pers.):
2/3 yoghurt
1/3 mayonaise
tuinkruiden (alle groene kruiden,
kervel, peterselie, rozemarijn,
tijm, dille, basilicum,.... (liefst vers))
tomatenketchup
mosterd
2 teentjes knoflook
Bereiding:
Meng de yoghurt en de mayonaise in een kom. Doe er alle groene kruiden bij (liefst verse, maar lukt ook met kruiden uit een potje). Pers twee teentjes knoflook uit (naar smaak), voeg toe bij de mengeling. Een flinke scheut ketchup (wel oppassen dat je saus niet roze kleurt!) en een schepje mosterd. Mengen, mengen, mengen! Laat dit een nachtje in de ijskast staan en de volgende dag smaakt dit nog eens zo lekker!
Receptnummer: 10941 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Heel lekker als dip bij rauwkost: worteltjes, geblancheerde bloemkool, kerstomaatjes, noem maar op!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept