Jan's smoor djawa |
Ingredienten: (4 pers.):
1 Pond Varkensvlees
1 Ui
2 Teentjes knoflook
1 Tomaat
1 Groene peper
Nootmuskaat
Suiker
Zout
Ketjap
| Bereiding:
Ui en knoflook fijn snijden en fruiten.
Vlees in blokjes snijden en erbij doen en even goed omroeren.
Tomaat en peper in stukjes snijden en erbij doen.
Even omroeren.
Nootmuskaat en zout erbij.
1 theelepel suiker erbij.
3 eetlepels ketjap.
Goed omroeren.
Deksel erop en laat maar sudderen.
Er komt voldoende vocht uit het vlees.
|
Receptnummer: 1105 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg |
Opmerking: Serveren met rijst en Gado-Gado Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |