Nieuws   Zoeken 

Spaanse mosselen van Patries
Ingredienten: (8 pers.):
2kg kleine mosselen
1/2 l droge witte wijn
300gr gemalen kaas
200gr chorizo
3 eierdooiers
150gr zure room
Bereiding:
spoel de mosselen, laat ze op een hevig vuur koken in de witte wijn. Maal de chorizo (zonder vel) fijn in de keukenmachine!! Doe er de kaas, de eierdooiers en de room bij. Bewerk tot dikke pasta. Haal 1 schelphelft van de mosseltjes en schep bij elke mossel een lepeltje pasta. Laat eventjes kleuren onde hete gril.
Receptnummer: 11071 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Op een bedje grof zeezout blijven de mosseltjes op hun plaats liggen.
Als voorgerecht of borrelhapje.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept