Nieuws   Zoeken 

Ruby's spinazie lasagna met gorgonzola en pijnboompitjes
Ingredienten: (3 pers.):
pak lasagnabladen
pakje bechamelsaus
0,5 ltr melk (voor bechamelsaus)
diepvriespak spinazie
350 gr gorgonzola
pakje geraspte oude kaas
zakje pijnboompitjes
2 teentjes knoflook
Bereiding:
Ontdooi spinazie in de magnetron. Rooster pijnboompitjes in koekenpannetje tot ze licht bruin zijn. Bereid de bechamelsaus zoals op pak staat aangegeven. Roer geperste knoflook bij de ontdooide spinazie. Snij de gorgonzola in kleine stukjes en roer deze door de spinazie heen. Vet ovenschaal in en begin met laagje spinazie. Daarna lasagnabladen - bechamelsaus - lasagnabladen - spinazie etc. Eindig met bechamelsaus en strooi geraspte kaas erover. Ovenschaal in voorverwarmde (200 graden) oven - ongeveer 25 minuutjes.
Receptnummer: 1112 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Ruby
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept