Nieuws   Zoeken 

Sandra's cajun wokschotel, lekker pittig!
Ingredienten: (2 pers.):
500 gr. hamlappen
2 eetlepels cajunkruiden
1 teen knoflook
1 rode peper
5 stengels bleekselderij
1 rode of gele paprika
1 blik anansstukjes
450 gram voorgekookte krieltjes
Bereiding:
Vlees in blokjes snijden en bestrooien met 1 eetlepel cajunkruiden. Pel de knoflook en hak deze fijn. Zaadjes uit peper verwijderen, in ringetjes snijden. Bleekselderij in reepjes van 2 cm. lang. Paprika in stukjes. Ananas laten uitlekken. Roerbak het vlees en schep dit op een bord. Roerbak de krieltjes 3 a 4 minuten. Voeg knoflook, peper, paprika en bleekselderij toe en roerbak dit in 5 tot 8 minuten beetgaar. Strooi de rest van de cajunkruiden erover. Schep het vlees en de ananas erdoor. Goed doorwarmen.
Receptnummer: 11135 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Ook zonder rode peper is het nog pittig genoeg.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept