Nieuws   Zoeken 

Anneke's visschotel uit de oven
Ingredienten: (3 pers.):
250gr.zalm
150gr. garnalen
doosje champignons
courgette
1 blik gepelde tomaten
450 gr. parijse aardappeltjes
2 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
Bereiding:
De zalm en garnalen in een grote ovenschaal leggen. Hierbij de gesneden groente en voorgekookte aardappeltjes,knoflook en blik tomaten. Over dit alles de olijfolie en cajunkruiden(mag ruim). In een voorverwarmde oven van 220graden in 30 minuten laten aren. Erg lekker!
Receptnummer: 11141 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Ook lekker met stokbrood of chiabatta.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept