Nieuws   Zoeken 

Adeline's (paas)taart met monchou en advocaat
Ingredienten: (8 pers.):
100g volkorenbiskwie
2 tl cacaopoeder
80g boter of margerine
1/4 l slagroom
200g monchou(verse roomkaas)
7 el advocaat
50g basterdsuiker
4 blaadjes gelantine
3 eetl.heet water
paaseitjes(voor de versiering)
Bereiding:
Verkruimel volkorenbiskwie en roer er cacaopoeder en de gesmolten boter door. Verdeel het mengsel over de springvorm(20cm) en druk het glad (met een lepel). In ± 30 min.in de koelkast hard laten worden. Klop in een kom de slagroom. Klop monchou-kaas en voeg advocaat en basterdsuiker toe en mix het tot een soepele massa. Week blaadjes gelantine enkele minuten in koud water.Knijp de gelantine uit,los in 3 eetl. heet water op en roer het door het monchou-mengsel. Spatel de slagroom door het mengsel en verdeel over de taartbodem. Laat de taart ± 3 uur in de koelkast opstijven. Verwijder de rand van de springvorm. Garneer de taart met toefjes slagroom en paaseitjes.
Receptnummer: 11184 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Vorig jaar met pasen gemaakt en hij was erruuug lekker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept