Nieuws   Zoeken 

Sonja's spaghetti met raapstelen in gehaktsaus
Ingredienten: (2 pers.):
raapstelen 400 gram
creme fraiche 2 dl
spaghetti of andere pasta 250 gram
gehakt (reeds gekruid of zelf doen) 300 gram
gebakken uitjes kant en klaar van Conimex 3 eetlepels
Italiaanse kruiden uit diepvries van Daregal 2 eetlepels
Bereiding:
Snij de onderste delen van de raapstelen, was alles en laat het 10 minuten koken. Ondertussen de spaghetti koken en het gehakt in een pan bakken. Gekookte raapstelen in een vergiet laten uitlekken en fijnsnijden. Daarna in de pan bij het gehakt doen, 2 eetlepels uitjes erbij, de creme fraiche en de Italiaanse kruiden (i. P. V. Italiaanse ook andere kruiden te gebruiken). Alles goed doorroeren en even laten sudderen. Pasta afgieten en opdienen met saus over de pasta!. Eet smakelijk!.
Receptnummer: 11220 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Het voorjaar staat voor de deur: raapstelen, keeltjes zijn de voorjaarsbode van hollandse bodem !
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept