Nieuws   Zoeken 

Virginia's dé spagetti bolognèse mama mia!
Ingredienten: (6 pers.):
1/2 kg gehakt
1 rode paprika
4 ajuinen
4 teentjes knoflook
4 blikjes gepelde tomaten
1 blik tomatenpuree
1 el organo
3 el spaghettikruiden
1 el paprikapoeder
1 mespunt cayennepeper
olijfolie
1 pak spaghetti (cappelini)
200 gr gemalen gruyèrekaas
tabasco voor de liefhebbers
Bereiding:
Snij de ajuinen in fijne ringen en stoof deze glazig in een kom met olijfolie. Voeg de in blokjes gesneden paprika erbij en laat nog even doorsudderen met een scheutje water erbij. Voeg de gepelde tomaten eraan toe en plet deze met een vork tegen de zijkant van de pot. Voeg de tomatenpuree en de kruiden eraan toe. Pers de lookteentjes (hartje verwijderen) uit. Bak in een pan met olijfolie het gehakt onder voortdurend pletten met een vork. Voeg deze bij de rest in de kom. Laat alles op een laag pitje rustig doorsudderen. Kook ondertussen de cappelini gaar. Dien op met gruyèrekaas en tabasco voor de liefhebbers.
Receptnummer: 11265 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 50 min.
Opmerking:
Als men overschot heeft kan men alles samenmengen om later op te warmen in de microgolfoven, dan is alles heel goed doortrokken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept