Jan's roergebakken groenten 3
Ingredienten: (4 pers.):
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 stukjes gember
1 pak tahoe
2 ons taugé
pond Amsoy
Vetsin
Ketjap
Bereiding:
Tahoe in blokjes snijden en bakken in olie (halve dobbelstenen)
Wat olie in de wok.
Sjalotjes, knoflook en gember in de olie fruiten.
Dan Tahoe blokjes erbij wat zout en peper, en even omroeren.
Dan harde stukken van Amsoy erbij en omroeren en even goed omroeren.
Dat taugé en ketjap erbij en even omroeren.
Dan de zachte stukken Amsoy en omroeren en even op het vuur laten staan.
Receptnummer: 1129 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept