Nieuws   Zoeken 

Gwen's zalm/spinazie
Ingredienten: (1 pers.):
zalmfilet
verse spinazie
champignons
kerstomaatjes
pesto
zeezout met citroen/peper
Bereiding:
Bestrooi de zamfilet met het zeezout met citroen en peper (verse peper verdient de voorkeur). Besmeer de zalm vervolgens met een dun laagje pesto. Verwarn in de tussentijd een klein beetje olijfolie in een bakpan en snij de champignons in kwarten en de kerstomaten in tweeen. Bak de champignons tot ze bruin zijn. Leg de zalm in dezelfde pan en bak deze tot 'ie bruin is maar nog wel lichtroze van binnen. Bak op het laatst nog heel even de kerstomaatjes mee. Leg dit mengsel op een bord. Roerbak in dezelfde pan heel kort de spinazie (de spinazie moet knapperig blijven) en voeg tot slot de spinazie toe op het bord.
Receptnummer: 11297 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Eventueel nog wat tagliatelle koken en erbij eten.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept