Nieuws   Zoeken 

José's macaroni met zeevruchtensaus
Ingredienten: (4 pers.):
250 gram zeevruchten (mosselen
garnalen
inktvisringetjes
gar-
nalen).
250 gram kabeljauwfilet
zakje hollandaise saus (Knorr)
100 ml water.
250 gram ongekookte macaroni
1 rode paprika
1 rode ui
2 eetlepels olijfolie
Bereiding:
Kook de macaroni beetgaar. Snijd de ui en de paprika in stukjes. Snijd de kabeljauwfilet in stukjes (iets groter dan een dobbelsteen). Bak de vis in 1 eetlepel olie. Schep uit de pan en houdt even warm. Fruit in het achtergebleven vocht en een extra eetlepel olijfolie de groenten en doe de vis weer terug in de pan. Strooi er de sausmix en het water overheen en roer tot een romig geheel. Serveren met de macaroni.
Receptnummer: 11321 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
De macaroni kun je eventueel vervangen door basmatirijst.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept