De Foe yong hai saus van Jan
Ingredienten: (4 pers.):
1 teentje knoflook
1 schijfje gember
1 fles tomaten ketchup
1 klein blikje erwten met wortel
Bereiding:
Wat olie in een pan doen
Daarin knoflook en fijngesneden gember erbij doen heel even fruiten.
Tomaten ketchup erbij doen en opwarmen.
Dan het blikje met erwten met wortel, en wat vocht erbij (niet alle vocht) doen en opwarmen.
1 eetlepel suiker erbij doen, en wat zout en peper erbij doen, op smaak.
Is de saus te dun dan wat op een hoog vuur al roerend indikken.
Receptnummer: 1139 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept